Activiteit

Ontspan LAB: Grip in de chaos

zaterdag 28 oktober 2023 , 13:00 - 15:00 uur
Illustration

Ontspan LAB: Grip in de chaos
Iedereen heeft wel zo’n terugkerende vraag…

Zo’n vraag die jou de hele dag bezig houdt. Je uit je concentratie haalt.

Een vraag die maar blijft malen en je ’s nachts wakker houdt.

Zo’n vraag die je kribbig en kortaf maakt. Onzeker en passief.

Je loopt vast of in rondjes en vraagt je af ‘kom ik hier nog uit?’.

Het irriteert dat je geen helderheid krijgt over wat je wil en of wat te doen.

Het voelt mistig of chaotisch in je hoofd.

Herkenbaar?

Voor ons wel!

Daarom hebben we het Ontspan LAB Grip in de chaos ontwikkeld:

  • In het LAB leer je hoe zo’n vraag anderen vast laat lopen, wat ze doen en hoe het voelt. Zo heb je beeldende voorbeelden en tips die je nu en in de toekomst kunnen ondersteunen.
  • Ervaar en leer je hoe je kalmte in jezelf brengt als je de spanning, irritatie, onzekerheid, paniek of angst door je lijf gieren.
  • Gaan we aan de slag met jouw terugkerende vraag en krijg je in de LAB sessie meer helderheid én leer je een ongelooflijk krachtige oefening om voor de rest van je leven in elke situatie helderheid te creëren. Voor jezelf, in je werk, je kinderen, je vrienden, collega’s…
  • En uiteraard belonen we je aan het einde van de sessie met een heerlijke begeleide ontspanningsoefening waar je niets hoeft te doen. Alleen maar ontvangen en ontspannen naar huis.

Het maakt niet uit hoe groot of klein de vraag voor jou voelt of hoe urgent. Of het te maken heeft met je werk, je relatie, je gezondheid of je kinderen. Wat belangrijk is dat de vraag jou spanning bezorgd.

Van benauwd naar lucht!

Wij weten hoe belemmerend en benauwd het niet weten kan voelen en we weten hoe bevrijdend het kan zijn om weer overzicht en kansen te zien. Te weten wat je kunt doen en de boel weer in beweging kan krijgen.

Preventief

En je hoeft niet eerst helemaal vast te lopen voor je de Grip oefening gebruikt. Je kunt deze zeker ook gebruiken bij de start van een nieuw project, avontuur of realisatie van jouw wens. Of bij het begeleiden van iemand anders.

Declareren

De Ontspan LAB sessie Grip in de chaos is zeer geliefd bij werkgevers.

Want hoe fijn kan het voor je werk(gever) zijn als jij weet hoe je in een ogenschijnlijk chaotische situatie orde schept en kansen spot.

Met andere woorden, vraag eens na of je de workshop bij je werkgever kan opgeven als investering in je persoonlijke ontwikkeling.

Locatie
Yoga Studio, Zuidbaan 549 Moordrecht
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Deel dit: