Activiteit

Recyclesint speelgoed en kinderkleding ruilen

zaterdag 4 november 2023 , 12:00 - 15:00 uur
Illustration

Een duurzame en leuke manier om aan je (Sint)cadeau's te komen! Lever je speelgoed in, ontvang punten en ruil daarme meteen nieuw speelgoed. Ga naar huis met een glimlach en zorg voor een nog bredere glimlach bij het kind dat het cadeau ontvangt.

Krijgdekleertjesgouda organiseert het feestje. Het feestje is in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79, 2806JM Gouda. Ingang via de grote glazen deur aan de straatzijde.

Wat? 

Het Recyclesintevenement is een ruilochtend voor speelgoed en kleding.

Speelgoed voor alle leeftijden kan ingeleverd worden. Wees zeer kritisch op dat wat je inlevert, want we willen geen verdrietige kinderen. Zorg dus dat je speelgoed er als nieuw uitziet, compleet is en alles ook werkt wat betreft licht/geluid etc.


We ruilen geen knuffels, groot speelgoed zoals zandbakken, speelhuisjes etc, boeken en kleine rommeltjes. (denk aan MCdonalds figuurtjes)


Als je puzzels inlevert, dan graag compleet met huishoudfolie eromheen of de stukjes in een zip-locker erbij.


Het speelgoed wat aan het eind van de dag overblijft gaat naar een goed doel.

Zaterdag 4 november vanaf 12.00uur is het vrije inloop en staan we klaar om speelgoed in te nemen, punten uit te delen en kun je meteen ruilen. Iedereen is welkom. 


Tijdens de recyclesint is krijgdekleertjesgouda ook open om kinderkleding te ruilen van 12.00-15.00uur op de eerste verdieping, twee vliegen in één klap dus!

We maken er een feestje van!

Zien we jou ook zaterdag 4 november?

Team KrijgdekleertjesGouda

Locatie
Nelson Mandela Centrum
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Iedereen is welkom, inclusief kinderen. Dus schroom niet om je buggy of kinderwagen mee te nemen. De speelgoedruil is op de begane grond, de kledingruil op de eerste verdieping (lift aanwezig)
Deel dit: