Activiteit

Leer netwerken op jouw manier!

maandag 13 november 2023 , 10:00 - 12:00 uur
Illustration

Netwerken, je kunt er niet omheen. Het is je vast al bekend dat het de manier is om een baan te bemachtigen, maar hoe pak jij het aan en hoe kijk jij tegen het hele netwerken aan?

Wat gaan we doen?
Tijdens deze meet-up gaan we met elkaar in gesprek over netwerken. We staan stil bij de eerste indruk, delen ervaringen en gaan oefenen met netwerken. We bekijken hoe je nieuwe contacten benadert en zoomen in op het belang van jouw verhaal of jouw toegevoegde waarde.

Met behulp van verschillende oefeningen helpen we je om netwerken vooral als leuk en relaxed te ervaren. We houden het positief en maken het zeker niet moeilijker maken dan het is. Dus, graag tot ziens in Gouda!

Leer potentiƫle werkgevers kennen: Werkbezoekdag
Deze meet-up is een goede voorbereiding op de Werkbezoekdag die op 15 november plaatsvindt! Tijdens deze dag kun je vrijblijvend 'een kijkje in de keuken' krijgen bij vele werkgevers die jou graag ontmoeten tijdens een (online) netwerkgesprek. Een mooie kans om meer te weten te komen over bepaalde functies, banen en bedrijven. Meer info: Werkbezoekdag | Vergroot jouw netwerk. Ontmoet professionals!

Locatie
het vijfde
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: