Activiteit

Lezing kuip- en kamerplanten

maandag 20 november 2023 , 19:30 - 22:00 uur
Illustration

Maandag 20 november 2023 verzorgt Jan van der Kamp een lezing over kamerplanten en kuipplanten. Daar is veel over te vertellen. 
Het opkweken, de verzorging, het overhouden, welke grondsoort, wanneer bloeit de plant enz. 

En dat allemaal op één avond. De tijd is te kort!  Het lijkt Jan leuk en ook zinvol als u, als plantenliefhebber, naar deze avond komt met de nodige vragen over planten. Neem de plant mee waar u vragen over heeft of waar u zo trots op bent. Wat blaadjes van een plant, die afgevallen zijn mag u ook meenemen. Dan kan hij zien wat de plant mankeert en een advies geven.
Planten worden ook wel eens te groot voor in de kamer. Wat doe je dan? Stekken, snoeien of buiten zetten en als kuipplant verder laten leven. Tijdens vakanties in het buitenland zien we de mooiste planten groeien. Kunnen die ook bij ons in de huiskamer of als kuipplant groeien?
Aan de hand van wat dia’s kan ik laten zien welke beestjes er in onze planten kunnen zitten en wat is daartegen te doen!

Deze avond wordt ook verteld welke delen van de plant goed te gebruiken zijn om voor bloemschikken te gebruiken.

Lezingen zijn vrij toegankelijk.
Leden van Groei- en Bloei betalen ter plaatse € 2,00 op vertoon van de ledenpas en niet leden betalen ter plaatse € 7,00 p.p. (inclusief 1x koffie / thee in de pauze)
Locatie lezingen: achteringang Le Patapouf, Kolkmanstraat 1-3 2805 CG Gouda
Voor de lezingen hoef je je vooraf niet aan te melden.
De lezing begint om 19.30 uur en duurt tot ca 22.00 uur.

Locatie
Partycentrum Le Patapouf
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Leden van Groei- en Bloei betalen ter plaatse € 2,00 op vertoon van de ledenpas en niet leden betalen ter plaatse € 7,00 p.p. (inclusief 1x koffie / thee in de pauze)
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: