Activiteit

Wat kunnen we leren van de Tarot?

dinsdag 28 november 2023 , 20:00 - 22:30 uur
Illustration

Vind je de Tarot ook zo intrigerend? Heb je altijd al meer van de deze eeuwenoude kaarten willen weten? Ben je benieuwd hoe de kaarten richting kunnen geven aan jouw levensvragen? Dan is deze lezing/workshop zeker iets voor jou.
De spreekster op deze avond is Christa Cecilia Bouwmans van de Academie voor Tarot. Zij is een expert in de Tarot. Verwacht van haar geen vaag gedoe, geen hocus pocus dus, maar wel een realistische blik op wat wel en niet mogelijk is en op welke terreinen die kaarten je zeker verder kunnen helpen.
De tarot mag dan eeuwenoud zijn en voor sommige een wat duister imago hebben, maar juist in deze moderne tijd kun je veel hebben aan de wijsheid die de tarot naar boven brengt. Christa is iemand die de tarot op een manier brengt die heel goed past in het huidige tijdsbeeld. Na haar uitleg in het deel voor de pauze, wordt er ook praktisch gewerkt met de kaarten.
Voel je dat dit de juiste plek is voor jou? Dan ben je van harte uitgenodigd

Locatie
Balzaal
Kosten toelichting
15,00
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Mensen die bewust bezig zijn met levensvragen en mensen die werken aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Mensen met een open mind die leergierig zijn. Mensen die bezig zijn met spiritualiteit.
Illustration
Christa Cecilia Bouwmans van de Academie voor tarot
maximum aantal deelnemers
60
Deel dit: