Activiteit

Lezing 'Verslavingsvrij leven'

zaterdag 27 januari 2024 , 19:00 - 20:30 uur
Illustration

Zaterdag 27 januari spreekt Mitchel Janssens over zijn verleden als verslaafde om mensen te helpen vanuit zijn ervaringen. Mitchel begon als tiener te experimenteren met drugs en raakte verslaafd. Na een aantal jaren wilde hij proberen te stoppen en probeerde dit op allerlei manieren. Maar na 20 jaar zat hij nog steeds vast in verslavingen en was ondertussen alles kwijtgeraakt. Hij was wanhopig op zoek naar een oplossing. Toen kwam hij tot geloof en werd bevrijd van drugs- en alcoholverslaving. Hij heeft sindsdien nooit meer hoeven gebruiken. Sindsdien heeft Mitchel opnieuw werk en relaties. Maar bovenal heeft hij innerlijke vrede gevonden. En nu helpt hij mensen vanuit zijn ervaringen.

Er zijn veel soorten verslavingen, zoals alcohol, games, gokken, roken/vapen en social media. Verslaafd raken gaat vaak ongemerkt en een verslaving kan er door de tijd heen geleidelijk insluipen. Mitchel legt uit hoe je het probleem bij de oorzaak moet aanpakken als je er vanaf wilt komen.

De lezing start om 19:00 in Muziekpand 50 aan de Bodegraafsestraatweg 50. Zie voor meer info: dedeurgouda.nl of neem contact op met 06 21480446.

Locatie
Muziekpand50
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Verslaving
Deel dit: