Activiteit

Driedaagse in Gouda

vrijdag 5 juli 2024 , 10:00 - 16:00 uur
Illustration

Drie dagen op vakantie naar mijn atelier in Gouda > je overnacht thuis of in een hotel of op een camping > drie dagen waarop je heerlijk bezig gaat met mixed media! Het thema van de driedaagse in juli 2024 is Zomer.

Programma
Dag 1 van 10 – 16 uur

Op de eerste dag verken je de mogelijkheden van verschillende materialen. Er zijn enkele kleine proeverijen/ kleine workshops, bijvoorbeeld:

  • wolpapier leggen
  • mozaïeken met snippers
  • schilderen in combinatie met vrij weven of borduren

Ook bespreken we met elkaar wat het thema seizoen kan betekenen, in het algemeen en voor onszelf.

Dag 2 van 10 – 16 uur

Je start de dag door een drager/ onderlegger voor je mixed media werk te kiezen. Dit kan een canvasdoek zijn, maar ook een stuk jute, een dienblad of bijvoorbeeld een houten schijf. Ook denk je na over de materialen die je wil gebruiken. Er is zo ontzettend veel te kiezen - een luxe en een kriem tegelijk! 

Je tekent, je oefent, je schikt en herschikt en maakt zo een (globaal) ontwerp voor je mixed media kunststuk. Deze tweede dag start je ook om daar aan te werken.

Dag 3 van 10 – 16 uur

De laatste dag is het aanpoten. Want liefst ga je naar huis met een werk dat af is of zo goed als klaar. Dat lukt natuurlijk niet altijd. Je kunt er ook thuis nog verder aan werken of je kiest er bijvoorbeeld voor om een aantal keer naar het inloopatelier te komen.

Prijs driedaagse in Gouda

  • drie atelierdagen in Gouda
  • gebruik materialen en gereedschappen
  • koffie/ thee en fris, lekkers
  • heerlijke uitgebreide lunch

De prijs van deelname aan een driedaagse is €240,-

Optioneel: met de deelnemers uiteten in een van de fijne restaurants in de gezellige binnenstad van Gouda. Kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Locatie
Atelier De KunstMaakPlaats
Illustration
 
Deel dit: