Activiteit

Lezing: Familieopstellingen in breed perspectief

dinsdag 27 februari 2024 , 20:00 - 22:30 uur
Illustration

Familieopstellingen winnen snel aan populariteit binnen een groeiend publiek. Steeds meer mensen ervaren de diepgaande impact en wonderbaarlijke resultaten die deze methode kan hebben op hun levensvragen. Velen hebben via deze benadering antwoorden gevonden op complexe kwesties die hun levensgeluk beïnvloed(d)en.


Na het succes van de vorige lezing door Tura Gerards over systemisch werk gaan we opnieuw de diepte in. Op dinsdag 27 februari 2024, zullen twee vooraanstaande experts ons opnieuw begeleiden tijdens een avond gewijd aan dit fascinerende onderwerp.

Deze sprekers kondigen we met trots aan:
Wilma Broeseliske en Atekeh Raisi


Kenners weten al dat een familieopstelling een krachtige manier is om verborgen oorzaken van familieproblemen, stagnaties in levenspaden, uitdagingen in liefde en werk te doorgronden. Mensen die zich nog geen kenner noemen krijgen op deze avond een uitgelezen kans om er meer over te weten. De lezing biedt inzicht in diverse bronnen, patronen en thema's die spelen bij vragen over het leven, werk, liefde en meer. Het biedt vernieuwende inzichten om afstand te nemen van wat niet bij je hoort, of juist toenadering te zoeken tot onvermoede bronnen die je kunnen versterken.


Tijdens deze avond kun je rekenen op een verhelderende algemene uitleg maar ook, als je daar open voor staat, een persoonlijke benadering. Inspirerend, soms adembenemend, maar altijd wonderbaarlijk wat het naar boven brengt.
Je bent van harte welkom om deze lezing (inclusief interactief gedeelte) bij te wonen in het SprekersCaféGouda.


Datum: Lezing Familieopstelling in een Breed Perspectief
Tijd: 20:00 – 22:30 (deuren open om 19:45)
Locatie: Voormalig GGZ-gebouw aan de Jac. P. Thijssenlaan 45, Gouda
Entree: € 20,00 Betaal cash aan de deur of bestel via https://www.ticketkantoor.nl/shop/systemisch

Locatie
De Balzaal Jac. P. Thijssenlaan 45 Gouda
Kosten toelichting
20,00
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Iedereen met interesse in systemisch werk is welkom
Deel dit: