Activiteit

Rondetafelbijeenkomst over schrijven

woensdag 27 maart 2024 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Afgelopen november hebben wij vanuit bibliotheek Gouda een eerste rondetafelbijeenkomst voor schrijvers georganiseerd. Deze is boven verwachting goed bezocht door een grote verscheidenheid aan enthousiaste schrijvers. Het is duidelijk dat het schrijverschap leeft in Gouda!

Op 27 maart van 19.30 uur tot 21.00 uur is de tweede Rondetafelbijeenkomst in de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20. 

Tijdens het eerste gedeelte van de avond zullen wederom een aantal inspirerende sprekers het woord nemen. In het tweede gedeelte van de bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over hoe wij elkaar kunnen ondersteunen in het creatieve schrijfproces en waar er behoefte aan is onder schrijvers in Gouda. Uiteraard is er ook tijd om te netwerken, vragen te stellen en ideeën te delen.

Als bibliotheek zijn wij heel nieuwsgierig naar jullie wensen en hoe de bibliotheek (aspirant) schrijvers kan ondersteunen. Bijvoorbeeld door een workshop of masterclass te faciliteren, of juist door bijeenkomsten te organiseren waarin jullie feedback geven op elkaars werk. We vinden het leuk om met jullie hierover van gedachten te wisselen en te kijken hoe we ideeën in de praktijk vorm kunnen geven.

Ben je er weer bij? Laat het even weten door een mail te sturen naar a.ootjers@bibliotheekgouda.nl.

Ook mensen die er op 15 november jl. niet bij waren maar wel graag deel willen nemen aan het vervolg zijn van harte welkom.

Locatie
Bibliotheek Gouda | Chocoladefabriek
Deel dit: