Activiteit

Doe mee met NL Doet op GOUDasfalt

zaterdag 16 maart 2024 , 9:00 - 16:00 uur
Illustration

Mega plantenpotten herinrichten, bomen knotten en bijentuin inrichten: GOUDasfalt doet weer mee met NLdoet! Zaterdag 16 maart van 9 tot 16 uur hebben we een paar leuke buitenklussen en daar kunnen we veel vrijwillige handen bij gebruiken. Wij zorgen voor catering! Lijkt het je leuk om met andere Gouwenaren kennis te maken en lekker actief buiten bezig te zijn? Meld je dan aan via de website van NLdoet.

Of kom als buren, vrienden, familie of collega’s van onze vrijwilligers mee naar ons mooie terrein om samen aan de slag te gaan. Om zeker te zijn dat er voor iedereen genoeg catering is, is het wel belangrijk dat je je aanmeldt via een mailtje aan vrijwilligers@goudasfalt.nl.

Groene buitenactiviteiten
We pakken met NLdoet drie verschillende projecten aan. De projectleiders zijn al volop met de voorbereidingen gestart. Wat gaan we doen?

  • De 40 mega bloempotten op het terrein krijgen een make-over met nieuwe beplanting.
  • De knotwilgen langs de westoever krijgen hun jaarlijkse snoeibeurt.
  • De bijentuin bij het ecologische vloedbosje krijgt een noodzakelijke opknapbeurt met extra bijen-aantrekkende beplanting.

Alle drie projecten staan in het teken van vergroening, biodiversiteit en verfraaiing van GOUDasfalt. En voor de deelnemers om nieuwe contacten te leggen en te genieten van gezamenlijk resultaat. Alle materialen en werkgereedschap staan klaar, net als een kop koffie en een smakelijke lunch voor alle deelnemers.

Dus doe mee en meld je aan! We zien je graag bij NLdoet op 16 maart op GOUDasfalt!

Locatie
GOUDasfalt
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: