Activiteit

Concert meesterpianist HUW WARREN

donderdag 11 april 2024 , 20:00 uur
Illustration

Huw Warren is niet zomaar een prima pianist.  Hij is subliem als hij zangers en zangeressen begeleidt, zoals June Tabor, Maria Pia de Vito, Sue Rynhardt en sinds kort Angharad Jenkins, met wie hij onlangs een cd heeft uitgebracht, ‘Calennig’. Hij is ook subliem in allerlei combinaties met jazztoppers als Mark Lockheart (‘Perfect Houseplants’), Iain Ballamy, Laura Jurd enzovoort. Maar ook bij soloperformances (vaak eigen composities) is hij een alleskunner.

Voor de derde keer hebben we hem uitgenodigd om in Gouda te komen optreden. De laatste keer, in september 2022, met Mark Lockheart in de Goudse Sint Jan. Hij komt graag weer. Het worden twee speciale, unieke concerten met hem. Op beide avonden zal hij zeker stukken spelen van zijn in maart te verschijnen cd ‘Choro’. Braziliaanse muziek, altijd al een van de pijlers in zijn optredens (luister naar zijn cd ‘Hermeto’), en composities van zijn cd ‘Nocturnes and Visions’. Daarnaast kan hij putten uit zoveel andere muziekwerken… In de sfeervolle Spiegelzaal (de coolste zaal van Gouda!) gaat hij absoluut ‘los’. In onze showroom, op 12 april, is er een extra dimensie: we stellen drie prachtvleugels voor hem op en hij zal het repertoire die avond ‘aanpassen’ aan de instrumenten!

RESERVEREN OP: https://www.coxpiano.nl/nieuws/2-x-concert-huw-warren/ 

Locatie
De Spiegeltent in Gouda is inmiddels een begrip. Een antieke muziek– en danssalon, die in 1912 door de gebroeders Teugels uit Walem (Belgie) is gebouwd, was in 1976 tijdens een zware storm in Scheveningen omgewaaid en vervolgens op een oplegger opgeslagen. Berry Rutjes Sr. wist in 1981 de hand te leggen op deze unieke tent en restaureerde met veel liefde, bloed, zweet en tranen en met gevoel voor authenticiteit de tent om hem vervolgens in 1982 permanent op te bouwen in een voormalig grachtenpakhuis in het sfeervolle monumentale Gouda.

Déze spiegeltent reist daarom niet meer rond, maar het plezier wat men aan en in dit prachtexemplaar beleeft, is nog gelijk aan dat van een eeuw geleden!!
Kosten toelichting
Entree € 23 (Reserveren met Ideal) Aan de zaal € 25 (pin) KAARTEN: https://www.coxpiano.nl/nieuws/2-x-concert-huw-warren/
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)


Documenten
Deel dit: