Activiteit

Praten met auteurs tijdens Gouds boekenfeestje

dinsdag 19 maart 2024 , 19:00 - 21:30 uur
Illustration

Hoe bijzonder is het om Goudse auteurs in het echt te ontmoeten en hen alles te kunnen vragen over hun werk. Op dinsdag 19 maart presenteert 4boeken Gouda twaalf Goudse auteurs in de Agnietenkapel. Het feestelijke programma bestaat uit presentaties, pitches, lekkers, een boekenmarkt en een boeiend optreden. Natuurlijk kunnen er ook boeken worden gekocht en gesigneerd.

Tijdens de avond wandelen we onder meer van de Camino naar de Goudse warenmarkt, verdiepen we ons in de wereld van stripverhalen en horen we hoe je kunt leven na zwangerschap door seksuele kindermishandeling. Van spannend tot hilarisch, van fantasy tot rauwe werkelijkheid, alles komt langs. Houd je van lezen? Koop dan snel je kaarten via 4boeken.nl.

De hoofdgasten in het programma zijn Huberta Wiertsema met ‘Reizen langs de sterrenweg’, Anoushka Boet met ‘De zon in de regen’, Cathalijne van Oort met haar dan kersverse boek ‘Marktleven’ en Marco Luk over ‘Het gouden geheim’ en Strips op de markt. Voor de korte boekenpitches staan de auteurs Sophia Drenth, Jan de Bruijn, Hans Boode, Hasko van Dalen, Annelies Scheepens, Colette Venster en Esmee Koopmans al te trappelen. Er is nog één pitchplek beschikbaar voor een Goudse auteur. Het optreden door verhalenverteller Gerda Hoogendijk maakt de avond compleet. Kaarten kosten 15 euro via www.4boeken.nl.

Over 4boeken

4boeken is een boekenfeestje waarbij lokale auteurs en lezers elkaar ontmoeten. Het wordt vrijwillig georganiseerd door Hanny Schoonderwoerd en Loes Vork, twee Goudse boekenliefhebbers die lokale auteurs meer bekendheid gunnen. Het programma duurt van 19.00 tot 21.00 uur met na afloop gelegenheid tot napraten met de auteurs. Ben je auteur en wil je ook meedoen aan 4boeken? Meld je dan alvast aan voor een volgende editie! Meer informatie op www.4boeken.nl

Locatie
Agnietenkapel
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: