Activiteit

Lezing Alles over Human Design

dinsdag 26 maart 2024 , 20:00 - 22:30 uur
Illustration

In deze talk gaat Hiske van Alles over Human Design je meenemen in de wondere wereld van Human Design. Human Design is een systeem dat je inzicht geeft over jezelf en ‘how you tick’. Het beschrijft hoe jij energie met de wereld uitwisselt, hoe anderen jouw energie kunnen voelen, hoe je gemaakt bent om te functioneren, je rol en talenten, maar ook wat je valkuilen zijn en waar je beïnvloed wordt. Dit alles staat beschreven in je Human Design chart, dat kun je zien als een blauwdruk die je meekrijgt bij je geboorte.

Behalve een zeer waardevolle introductie in het systeem krijg je ook de kans om een eerste inkijkje in jouw eigen Human Design te krijgen. Je gaat nieuwe dingen over jezelf leren, je krijgt daardoor verklaringen waarom dingen soms heel goed en soms ook minder goed gaan. Ook zul je aan den lijve gaan ervaren wat die verschillen tussen de ene en de andere chart nu precies betekenen. 

Wil je alles uit de lezing halen en meedoen met het interactieve deel? Zorg dan dat je vooraf je eigen Human Design berekent. Dit kan met de link die onderin vermeld staat. Let op; hiervoor heb je nodig: je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd. 

Gebruik voor het genereren van je chart de volgende link (gratis):

https://www.geneticmatrix.com/

 

Locatie
Jac. P. Thijssenlaan 45 Gouda
Kosten toelichting
20,00
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 15 jaar
Omschrijving doelgroep 
Mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling, psychologie en spiritualiteit
Thema
Religie / spiritualiteitPersoonlijke ontwikkeling

Documenten
Deel dit: