Activiteit

Theater TzT speelt én zingt in Kleintheater Zwaan

zaterdag 13 april 2024 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Na een fijne voorstelling vorig jaar keert TheateR TzT op zaterdag 13 april terug naar Kleintheater Zwaan. Het theaterduo speelt 'Hard Zeer', een komische voorstelling met een licht-serieuze ondertoon.

Hard Zeer:

Het had zijn weekend moeten worden. Zijn vrouw weg met een vriendin en dus alle vrijheid voor hem. Een vrijheid die ingevuld zou worden met de grenzeloosheid van drank en zijn grote droom: het schrijven van poëzie. En hij heeft een meisje besteld. Maar zijn vrouw lijkt zich zorgen te maken en belt hem vaak. En toen stond zij voor de deur, het meisje. En alles lijkt te veranderen. Niet alleen voor hem, maar ook voor haar. Er ontvouwt zich een spel waarin zij zich beiden meer bloot geven dan ze eigenlijk van plan waren. Een spel over leugen en waarheid. Is alles wat echt is ook waar? Want, ja, je bestelt een meisje slechts voor één ding, toch? 

TzTZingT: Na hun intensieve voorstelling spreken de acteurs een andere kant van hun talenten aan: muziek. In een programma van 30-45 minuten nemen ze u mee in een repertoire van prachtige luisterliedjes.... laat u verrassen. 

Reserveer snel uw kaarten (15 euro inclusief koffie/thee vooraf) via www.kleintheaterzwaan.nl/voorstellingen.

TheateR TzT speelt voorstellingen op allerlei locaties: in theaters, huiskamers en tuinen, misschien binnenkort ook bij u thuis?

Kijk voor meer informatie over TheateR TzT op www.theatertzt.nl

Locatie
Kleintheater Zwaan
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 14 jaar

Deel dit: