Activiteit

Nivon Natuurvrienden 100 jaar!

zondag 7 april 2024 , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

Nivon Natuurvrienden bestaat in 2024 honderd jaar!

Nivon Gouda viert dit met een feestelijke middag op zondag 7 april in de Ajourboerderij, Bloemendaalseweg 41 te Gouda.

Het Nivon heeft 19 duurzame accommodaties (natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen) op de mooiste plekken in Nederland, en deze zijn gericht op ontmoeten. Ook internationaal zijn er natuurvriendenhuizen. Het Nivon heeft rond de 30.000 leden en duizenden vrijwilligers die de vereniging draaiende houden. De kernwaarden van het Nivon zijn: "Eerlijk, Groen, Sociaal en Verdraagzaam".

Zondag 7 april wordt een feestelijke middag voor iedereen die het Nivon een warm hart toedraagt. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Wat is er allemaal te doen?

  • er is koffie/thee/fris met iets lekkers;
  • er draait een filmpje over alle huidige mogelijkheden met het Nivon, zoals wandelen, reizen en overnachten in de Nivon accommodaties.
  • de afdeling Gouda presenteert zich met een overzicht van de activiteiten in 2024
  • en raad je de juiste hoeveelheid walnoten, dan is er voor de winnaar een overnachting voor twee personen in een van de mooie natuurvriendenhuizen in Nederland.
  • speciaal voor mensen die graag de natuur in gaan, en daar mooie foto’s willen maken, is er rond 14.45 uur een interactieve lezing van IJsbrand Swart over ‘Fotograferen in de natuur’. IJsbrand is bioloog en IVN-natuurgids en fotograaf. In zijn lezing zal hij vertellen over de theorie en zijn ervaringen als natuurfotograaf en als natuurgids.
  • Neem je kinderen mee: tijdens de lezing is er een leuke activiteit voor de kinderen.

Wij sluiten de middag af met een drankje en een hapje.

Van harte welkom op deze feestelijke middag op zondag 7 april van 14.00 tot 17.00 en neem je buren en (klein-)kinderen mee!

Voor meer informatie: Christa Schep: christa.schep@gmail.com

 

Locatie
Ajourboerderij
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: