Activiteit

Lezing: De kracht van het hier en nu!

dinsdag 30 april 2024 , 20:00 - 22:30 uur
Illustration

Een interactieve lezing die gegeven wordt door Evert van de Ven, bewustzijnstrainer en auteur, over de essentie van het leven volgens het gedachtegoed van Eckhart Tolle.

 

Het Sprekerscafé Gouda is verheugd om Evert van de Ven te verwelkomen als de volgende gastspreker op een avond die belooft diepe inzichten te bieden in de grote vragen des levens. Evert van de Ven, auteur van 'Een kennismaking met Eckhart Tolle', zal het publiek meenemen op een reis naar zelfontdekking en levensvervulling. Als spreker en trainer heeft hij de gave om het complexe en vaak wat abstracte spirituele gedachtegoed toegankelijk, begrijpelijk en invoelbaar te maken. Zijn missie is om zoveel mogelijk mensen te bevrijden van beklemmende conditioneringen en hen door eigen ervaring te laten ontdekken wat er met begrippen als ‘ziel’, ‘De Bron’, onze ‘Kern’, of ‘de essentie van ons zijn’ nu echt bedoeld wordt.

 

In een wereld waarin steeds meer mensen streven naar betekenis en levensgeluk, biedt Evert van de Ven een eigen benadering. Als oprichter van het bureau 'De Clou' heeft hij zich toegelegd op het begeleiden van mensen bij het vinden van hun levensdoel en innerlijke rust. Het gaat er wat hem betreft om dat iedereen zijn eigen clou van het leven vindt. Door zijn jarenlange ervaring en samenwerking met Eckhart Tolle, heeft Van de Ven een diepgaand begrip ontwikkeld van de menselijke geest en zijn zoektocht naar zingeving.

 

De lezing biedt meer dan een intellectuele verkenning alleen, veel meer nog is het een ervaringsgerichte reis naar het hier en nu. Door middel van praktische oefeningen en inzichten zullen deelnemers daardoor onmiddellijk landen in een staat van innerlijke rust. Vanuit die toestand kun je gemakkelijker andere perspectieven ontwikkelen en anders omgaan met dingen die normaal als zwaar, pijnlijk en complex worden ervaren.

 

De avond zal plaatsvinden op 30 april a.s. van 20:00 tot 22:30 uur, op de locatie J.P. Thijssenlaan 45 in Gouda. Kaarten zijn verkrijgbaar á € 20,00 via het ticketkantoor https://www.ticketkantoor.nl/shop/hiernu of aan de deur tegen contante betaling.

 

Locatie
Balzaal
Kosten toelichting
20,00
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en in het bijzonder het werk van Eckhardt Tolle.
Documenten
maximum aantal deelnemers
60
Deel dit: