Aanbod

Sjamanistische Diensten

Yoga/meditatie/mindfullness, Alternatieve geneeswijze , Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
Illustration

Sjamanistische Diensten

Nu de dagen weer langer en lichter worden en je misschien zelfs al voorzichtig aan het voorjaar denkt, voel je misschien ook de behoefte voor een persoonlijke 'voorjaarsschoonmaak'. Is het nu tijd om aan de slag te gaan met een mentaal, emotioneel, psychisch of spiritueel issue wat jou al een tijdje hindert? Of misschien een stukje oud zeer of (voorouderlijk) trauma?  

Als traditioneel sjamaan bied ik verschillende diensten aan die jou hierbij wellicht kunnen ondersteunen, zoals sjamanistische healing, energetische behandeling, ritueelbegeleiding, orakels en huisreiniging.  

Voorafgaand aan een healing of behandeling hebben we eerst een (kosteloos) online intakegesprek met elkaar en kan vaak al goed worden ingeschat of een behandeling uit 1 sessie of een kort traject zal bestaan en wat we hierin van elkaar mogen verwachten.  

Naast traditioneel sjamaan ben ik ook reiki therapeut, kruidengeneeskundige en counselor. Ik werk zowel met volwassenen als met kinderen en ben geregistreerd CAT therapeut. Je bent bij mij in goede handen. Kijk voor meer informatie en mijn tarieven op www.veenheks.nl

Illustration
 
Geplaatst op 1 februari 2023, 14:36 uur
Deel dit: