Aanbod

Ontspan LAB

Dans, Activiteit/evenement, Yoga/meditatie/mindfullness, Muziek/zang, Kunst/cultuur/creatief, Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
Illustration

Jouw ontspan moment
Stel je voor… een moment voor jezelf om je helemaal onder te dompelen in de wereld van ontspannen. Je lichaam en je mind voelen ontspannen terwijl je nieuwe ontspan ervaringen opdoet en blijvend bewuster wordt van je gedrag, gedachten en gevoel.

Je hoeft het niet alleen te doen
Het is super moeilijk om uit dat ‘alsmaar-moeten-hamsterwiel’ te stappen als je de uitgang niet ziet of te bang bent voor wat er dan zal gebeuren. Het is ontzettend ingewikkeld om zelf je blinde vlekken te spotten. Je kunt namelijk niet én de dokter én de patiënt tegelijkertijd zijn.

In de Ontspan LAB sessie wordt je begeleid door een Ontspan coach (mindset en gedrag) én een Ontspan specialist (bv bewegen, yoga, klank, creatief, adem). Je krijgt persoonlijke coaching zodat je het maximale voor jou uit een sessie haalt. Ook delen deelnemers hun ervaringen en tips.

In twee uur tijd regent het inzichten. Hoe relaxt!

Meer informatie over het Ontspan LAB

"Het Ontspan LAB raad ik aan omdat je in een safe space aan de slag gaat. Het is echt heel comfortabel. Wat ik ook heel fijn vond was de groepsdynamiek en samen ervaringen delen, dat zal je bij een yoga les niet doen. In het LAB is het echt een mix van hoe ontspan je lichamelijk, maar ook delen hoe het voor iedereen verschillend is. Zo ondersteunend voor mijn eigen proces om elkaars ervaringen te horen." – Sophie

Vind ontspanning in elk moment

Coaching en workshops voor sterke vrouwen met een (over)volle agenda en een gespannen lijf, die de ontspanning in zichzelf willen leren vinden én vasthouden.

Ja ik ben er bij!

locatie 
De Goudse Praktijk
Illustration
 
Geplaatst op 25 april 2023, 10:20 uur
Deel dit: