Dit project is afgerond
Project

Goudse Vossenjacht 2023

Geplaatst op 15 juni 2023, 16:45 uur

De Goudse Vossenjacht vindt plaats op zaterdagmiddag 22 juli 2023 van 15.00 tot 17.00 uur // Bezoek de website

Meedoen als deelnemer: op zoek naar vossen

Verveel jij je tijdens de zomervakantie en lijkt het je leuk om samen met andere kinderen en gezinnen mee te doen aan een vossenjacht? Dan is de Goudse Vossenjacht echt iets voor jou! Tijdens de vosssenjacht zijn op diverse plekken in de wijk mensen in verkleedkleding verstopt. Bij elke "vos" die je gevonden hebt krijg je een stempel op je stempelkaart. Als je stempelkaart vol is, mag je een leuk prijsje ophalen bij de Goudse Feestwinkel (zolang de voorraad strekt)! 

Als deelnemer is het niet nodig om je aan te melden, je kunt vanaf 15:00u in de wijk op zoek naar vossen. Deelnemende wijken zijn Nieuwe Park en Korte Akkeren. Binnen één wijk zijn kan je genoeg vossen vinden voor een volle stempelkaart.

Doe mee als vos

Lijkt het jou leuk om zelf verkleed de wijk in de gaan? Meld je aan als vos via de website.

Ondanks de naam "vossenjacht" hoef je natuurlijk niet verkleed te komen als vos! De afgelopen twee jaar waren er hele diverse kostuums, van dinosaurus tot princes en van astronaut tot meloenenverkoper. Onder alle deelnemende vossen wordt een prijs verloot voor de leukste outfit.

Toelichting

De Goudse Vossenjacht is een initiatief vanuit Gouda Bruist, Wijkteam Nieuwe Park en een team onafhankelijke vrijwilligers wat inmiddels al drie jaar de Goudse Vossenjacht organiseert. 

Stempelkaart

Je stempelkaart kan je ophalen bij de Goudse Feestwinkel, of krijg je tijdens de Goudse Vossenjacht van één van de vossen. Je mag met maximaal één stempelkaart per persoon meedoen aan de vossenjacht.

thema 
sociale cohesie, evenementen, spelen
Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Volwassenen
Gewenst resultaat 
Een leuke verbindende activiteit in de wijk tijdens de zomervakantie, plezier voor jong en oud.
Klaar
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Rik Bos

Project afgerond

De vossenjacht was weer een groot succes met vele enthousiaste vossen en kinderen!

Prijsjes voor de kinderen;

De feestwinkel heeft dit jaar een kleine 100 prijsjes uitgedeeld aan kinderen die een volle stempelkaart konden overhandigen, wat veel blije gezichtjes weer.

Prijs voor de leukste vos;

De pr...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina

Rik Bos

Project achter op planning

WORD "VOS" | Wij hebben nog "vossen" nodig om de Goudse Vossenjacht te kunnen organiseren! Als vos trek je iets leuks aan en maak je kinderen blij door ze een stempel te geven op hun stempelkaart, zo simpel is het. Daarbij maken we er natuurlijk een leuke middag van en zorgen we voor wat lekkers voo...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina