Locatie

Gouda - Color Business Center

Zuidelijk Halfrond 1, Gouda

Bedrijfsruimte

Color Business Center Gouda is een professioneel business center gespecialiseerd in flexibele kantooroplossingen. Het is mogelijk om bij ons te vergaderen in een professionele, zakelijk omgeving (een presentatie voor 24 personen of een stevig gesprek voor 2?).
verhuur

Er zijn vergaderzalen in verschillende maten, er is altijd gratis WiFi en er zijn beamers, whiteboards en flipovers in huis. Natuurlijk is er koffie bij je vergadering! Geef bij je reservering van je favoriete vergaderruimte vast door met hoeveel mensen je komt en wij zorgen dat alles voor je  klaar staat.

In ons business center hebben we een ruimte die speciaal geschikt is voor coachgesprekken. Dat is een vergaderkamer die uitstekend past bij een één op één gesprek. Comfortabele stoelen, rustige sfeervolle aankleding, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wij houden ons center ook beschikbaar voor maatschappelijke doeleinden (MVO). Zo verwelkomen wij met enige regelmaat vrijwilligers van activiteitenplatform DeBroekriem. Met inspirerende meet-ups en workshops binnen ons center vergroot DeBroekriem het netwerk en de sollicitatievaardigheden van hoger opgeleide starters en in-between-jobbers. 

Color Business Center Gouda
Contactpersoon Vanessa de Bruin of Annemarie Engel
Telefoonnummer 0182-767575
Email info.gouda@colorbc.nl

verhuurperiode
Per dagdeel, Per dag
aanwezig
oppervlakte binnen 17 m2
prijs en voorwaarden
op aanvraag
Waar is deze locatie?
Deel dit:
Bekijk Gouda - Color Business Center ook in