Locatie

Het Vijfde Huis

Livingstonelaan 54 (ingang Oost), Gouda

Sport/bewegingsruimte , Activiteitenruimte , Ontmoetingscentrum, Spirituele ruimte , Bedrijfsruimte, Innovatieve plek, Atelier / galerie

Het Vijfde Huis is de plek waar inspiratie, mooie mensen en positieve energie in overvloed samen komt. Hier kun je samen met andere deelnemers en trainers jezelf ontwikkelen. Voor informatie over volgen of geven van workshops en zaal huur kun je een mail sturen aan info@hetvijfdehuis.nl of bellen/appen met +31 6 41773963.

verhuur

We werken samen met stichting Art.27. En hebben als doel het steunen van cultureel maatschappelijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Om dat te ondersteunen organiseren we zelf en in samenwerking met organisaties met vergelijkbare doelen activiteiten en stellen onze workshop ruimtes beschikbaar.

verhuurperiode
Per uur, Per dagdeel, Per dag
aanwezig
te gebruiken voor muziek als: Oefenlocatie, Leslocatie
oppervlakte binnen: 300 m2
oppervlakte buiten: 150 m2
prijs en voorwaarden
We beschikken over een goed uitgeruste keuken, 3 grote zalen (2 van 50m2 en 1 van 100m2), een coachingsruimte, massage/behandelruimte en een centrale ontmoetingsruimte. De zalen zijn ook te combineren door verplaatsbare wanden tot Max 250 m2. De zalen grenzen aan een diepe vlonder en ruimte tuin. Er is een groot parkeerterrein en het station ligt op 10 minuten loopafstand.