Locatie

Chocoladefabriek

Klein Amerika 20, Gouda

Horeca, Activiteitenruimte , Ontmoetingscentrum, Cultureel centrum , Innovatieve plek

Wij zijn altijd in bedrijf, 7 dagen per week kun je bij ons terecht, vandaar die naam fabriek! De Chocoladefabriek is van oudsher een chocoladeverwerkingsfabriek en sinds 2014 het onderkomen van de Stadsbibliotheek Gouda, Streekarchief Midden-Holland, Drukkerswerkplaats Gouda en Kruim - eten & drinken.

De Chocoladefabriek is een inspirerende en dynamische omgeving waar altijd iets te doen en te ontdekken is. Waar we graag onze kennis en collectie delen. Een plaats waar kennis en ambacht elkaar ontmoeten, waar je graag bent, waar je verleden en toekomst ervaart, verhalen van anderen hoort en nieuwe gezichtspunten ontdekt. Zodat je uiteindelijk weer nieuwe kennis ontwikkelt. Maakwerk, zoals dat hoort in een fabriek. Bekijk hier een film van de Chocoladefabriek.
verhuur

De Chocoladefabriek aan Klein Amerika heeft moderne zalen / cursusruimten, een traptribune én een mediawerkplaats beschikbaar voor verhuur.

De Chocoladefabriek ligt in het centrum van Gouda en is goed bereikbaar met auto (parkeerterrein naast het pand) en OV. De capaciteit van de zalen en de Traptribune varieert van 4 tot 120 personen. De zalen zijn flexibel in te delen, per dagdeel te huur en bruikbaar voor diverse doeleinden.

Alle zalen zijn standaard voorzien van wifi, scherm en/of beamer en whiteboard. Aanvullende faciliteiten en/of catering kunnen in overleg geboekt worden tegen een meerprijs.

Meer informatie: zie chocoladefabriekgouda.nl

In combinatie met huur van de zalen en de Traptribune kan een cateringarrangement geboekt worden bij onze fantastische horecafaciliteit Kruim - eten & drinken. In de Chocoladefabriek is Kruim eten & drinken huisleverancier op het gebied van de horeca. De ruimte van Kruim is in overleg te bespreken. Zie hiervoor www.kruimgouda.nl

 

verhuurperiode
Per dagdeel, Per dag
aanwezig
te gebruiken voor muziek als Podium
maximaal aantal personen 100 of meer
prijs en voorwaarden
op aanvraag