Locatie

Het IJsselhuis/Schipperswachtlokaal | Museumhaven Gouda

Schielandse Hoge Zeedijk 1, Gouda

Horeca

Het IJsselhuis is een bijzondere locatie aan de rand van het centrum van Gouda. In het oude gerenoveerde schipperswachtlokaal heerst een huiselijke open sfeer. Het gebouw staat aan alle kanten vrij in een klein parkje, het ontwerp is een Grieks kruis op een plek met een rijke historie, de ruitjes aan alle zijden geven het gebouw een open karakter. 
verhuur

De locatie is exclusief beschikbaar op maandag t/m donderdag. Vergaderen in besloten sfeer met een heel open karakter. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met uitzicht over de museumhaven. Geen 'hutje op de hei' maar 'hutje aan de haven' sessies.

Het IJsselhuis is een bijzondere vergaderlocatie aan de rand van het centrum van Gouda. In het oude gerenoveerde schipperswachtlokaal heerst een huiselijke open sfeer. Het gebouw staat aan alle kanten vrij in een klein parkje, het ontwerp is een Grieks kruis op een plek met een rijke historie, de ruitjes aan alle zijden geven het gebouw een open karakter. De locatie is geschikt voor een vergadering, brainstormsessie, workshop, borrel en presentatie.

Vergaderen vergt veel energie, concentratie en denkwerk. Wij zorgen dan ook graag goed voor u en uw gasten. Een schaal met vers fruit, vruchtensappen en water staan op tafel en we zetten de beste (bio en fair trade) espresso's en cappuccino's om u in topconditie te houden. Indien gewenst verzorgen we een voedzame lunch, lekkere borrelhappen of een 3- tot 6 gangen diner.

IJsselhuis Gouda, museumhavencafé
Contactpersoon: Dick Winkelman
Telefoonnummer 06-44267175
Email dick@duurzamewinkelman.nl

 

verhuurperiode
Per dagdeel, Per dag
aanwezig
maximaal aantal personen 30 - 100
oppervlakte binnen 40 m2
oppervlakte buiten 100 m2
prijs en voorwaarden
Kosten € 150,- per dagdeel, € 250,- per dag.
Onbeperkt koffie/thee/water/sap/fruit € 11,- per dagdeel, € 19,- per dag.
Waar is deze locatie?
Deel dit:
Contactpersonen van Het IJsselhuis/Schipperswachtlokaal | Museumhaven Gouda
Bekijk Het IJsselhuis/Schipperswachtlokaal | Museumhaven Gouda ook in