Update

Eetbare Buurtkaart, Eetbare Fietstocht 2016

Geplaatst op 15 februari 2016, 13:41 uur

Beste groendoeners,
Op 26 januari heeft Eetbaar Gouda de Eetbare Buurtkaart en de plannen voor 2016 gepresenteerd bij de bruisavond van Gouda Bruist. Hier een verslag om iedereen up to date te houden. www.eetbaargouda.nl is de nieuwe snelle manier om op de projectpagina te komen en naar de Eetbare Buurtkaart te gaan!
Verder is verklapt dat er dit jaar weer een Eetbare fietstocht zal komen. Binnenkort gaan we brainstormen over een geschikte datum. We zijn op zoek naar mensen die mee willen denken of helpen met de organisatie van de fietstocht! Een aantal enthousiaste mensen hebben zich al aangemeld, waaronder een grafisch vormgever, een stedenbouwkundige en ervaren groendoeners. We zitten met vragen als: Welke route kunnen we het beste afleggen, zijn er nog andere leuke dingen waar we onderweg langs kunnen fietsen, wat voor info willen we de fietsers geven? Naar aanleiding van de bedachte routes worden de fiets- en wandelroutes online gezet, zodat je ook zelf er op uit kan gaan!

Wil je meedoen of denken? Of wil je iets kwijt? Laat dan je reactie achter op de projectpagina of de nieuwe facebookgroep op www.facebook.com/groups/eetbaargouda! Wordt lid zodat we makkelijker contact kunnen houden met elkaar! of mail naar nadinevanruyven@gmail.com.

Groetjes,
Eetbaar Gouda

Illustration
 
Deel dit: