Bericht

LichtKunstGouda zoekt enthousiaste surveillanten!

Geplaatst op 25 november 2016, 09:49 uur

Zin om te surveilleren en te eten bij LichtkunstGouda? Meld je nu aan!
De Firma van Drie zoekt jou! Van 16 tot en met 28 december, ’s avonds tussen vijf en negen, is er voor de vijfde keer Lichtkunst Gouda. Vanwege het vijfjarige jubileum is de expositie nog mooier en grootser dan andere jaren met 14 verschillende kunstwerken en installaties.

Het thema in dit Erasmusjaar is “Lof der lichtheid”. Lichtkunst vindt plaats op 3 locaties: het oude Weeshuis aan de Spieringstraat, de Jeruzalemkapel en het pand van de Firma Van Drie, Achter de Kerk 13. Kijk voor informatie op www.firmavandrie.nl/lichtkunstgouda.
Daar vind je het programma en een Youtube-film van de vorige editie.

Lichtkunst ontvangt elk jaar enkele duizenden bezoekers. Om dat ook dit jaar weer tot een succes te maken zoeken we vrijwilligers die bezoekers vertellen over de expositie en zorgen voor de veiligheid van de bezoekers en de werken. Elke avond hebben we ongeveer zeven mensen nodig (19 en 25 december gesloten).

Alle surveillanten krijgen vooraf een rondleiding langs de werken én instructie over de avond.  Dus geen zorgen, ook als je nog nooit zoiets hebt gedaan ben je van harte welkom!

Aan het begin van de avond eten we met elkaar een vegetarische warme maaltijd die bereid wordt door onze huiskok Anita Poot.

Als je mee wilt doen, of een vraag hebt, kun je een mail sturen naar Carla Henneveld op communicatie@firmavandrie.nl.
Geef in ieder geval je naam en telefoonnummer en de datum op (meerdere dagen mag uiteraard ook) waarop je beschikbaar bent!

En: voor wie zijn besluit wil laten afhangen van het menu zit de lijst met maaltijden als bijlage bij dit bericht!

 

Deel dit: