Update

Update bij L.E.T.S. Gouda

Geplaatst op 11 maart 2017, 18:51 uur
Met veel plezier kan ik je melden dat er inmiddels bijna 40 mensen mee doen met LETS Gouda en dat we er maandelijks steeds weer mensen zich aanmelden die een lokale munt willen uitproberen.

Vorige maand heeft een primeurs voor LETS Gouda gehad: er zijn nu in een klap niet één maar twee kapsters binnen de ruilkring hebben. Zijn werken in het het buurthuis van de Korte Akkeren aan de Walvisstraat. LETS leden kunnen dus een knipbeurt en een manicure afrekenen in Goudhaantjes.

Sinds de start van LETS Gouda melden zich ook ondernemers aan en deze maand hebben we Sweet Art, Shop & Bakery aan de Wilhelminastraat mogen verwelkomen. Zij bieden diensten aan zoals het maken van (bruids)taarten, cupcakes en high tea. Super leuk! (en lekker).

Klussen worden veel gevraagd binnen de LETS dus als er weer een klusser bij komt dan zijn we daar erg blij mee. Deze maand heeft zich ook een handig persoon aangemeld die raad weet met water, gas en licht klussen. Van harte welkom!

Uiteraard staan deze en andere nieuwe diensten ook weer in de gids vermeld. Hieronder vindt je de link naar de nieuwste editie.

https://joom.ag/kJqW
Deel dit: