Bericht

Word Redactielid Netwerk Amateurkunst

Geplaatst op 6 april 2017, 19:00 uur

Je bent amateurkunstenaar als je in je vrije tijd bezig bent met een kunstzinnige hobby. Dat gebeurt meestal in een verenigings- of cursusverband, vaak als gevorderde ook zelfstandig. De gemeente Gouda heeft om de kunstzinnige verenigingen te ondersteunen met advies, publiciteit en activiteiten, een Makelaar Amateurkunst benoemd. Nu is dat Dick Markvoort. Hij is de spin in het web als het gaat om kunstbeoefening door niet-professionals. De Makelaar Amateurkunst werkt samen met Kunstpunt Gouda.

Op de site netwerkamateurkunst.nl staan alle agendapunten en nieuwsfeiten over alle vormen van vrijetijdskunst: muziek, dans, theater, beeldend en literair. In de rubriek Uitgelicht willen we regelmatig aandacht besteden aan een nieuwe belangrijke Goudse activiteit op welk kunstgebied dan ook.

Voor die rubriek uitgelicht en voor andere werkzaamheden zoeken we nu vrijwillige medewerkers. Heb jij redelijk wat ervaring op het gebied van schrijven en van cultuur of kunst? Meld je dan aan via dick@cultuurhuisgarenspinnerij.nl .

Naast het redactiewerk willen we je hulp ook vragen voor het onderhoud van ons facebook-account. Dus als je verstand van Facebook hebt meld je dan zeker aan!

Illustration
Voorpagina van netwerkamateurkunst.nl
Deel dit:
Afzender