Bericht

Open Les Yoga

Geplaatst op 24 augustus 2017, 14:47 uur , door la Corpa

Open Les bij La Corpa Yoga. Wil je vaker genieten van vakantiemomenten? Start met yogales! Kom het ervaren tijdens de Open Les van La Corpa Yoga zaterdag 9 september van 10.00 - 12.00 uur, in de Goudse Praktijk, aan de Elisabeth Wolffstraat 1, te Gouda

‘Yoga maakt je soepeler, krachtiger en leert je rust te vinden in jezelf: vakantiemomenten!’

De yogales wordt gegeven door Ingrid van Wolveren, een ervaren yogadocent.

De basis van haar manier van lesgeven vormt de eeuwenoude beproefde traditionele Hatha Yoga. Een vorm van Yoga die toegankelijk is voor vrijwel iedereen. Jong en oud. Daarnaast gebruikt zij de positieve invloeden van de Dru-Yoga (vloeiende bewegingen), de Yin Yang Yoga (een combinatie van kracht en stretching) en Chi Neng Qigong (verbetering van energiedoorstroming) in haar lessen.

De lessen bestaan uit o.a. opwarmingsoefeningen, lichaamshoudingen, ademhalingsoefeningen, en concentratieoefeningen. Op het einde van de les is er een langere ontspanning.

Door met aandacht naar je lichaam te gaan en te leren vertrouwen op de signalen die het afgeeft,  kun je leren spanning los te laten en uit het piekeren te komen.  Je lichaam actief met aandacht bewegen, op het ritme van je adem,  waardoor het soepeler en krachtiger wordt, maakt dat je beter in ‘je vel’ komt te zitten. Bewust ontspannen geeft rust die diep doorwerkt in heel je lijf. Door regelmatig oefenen, leer je vertrouwen en rust in jezelf te vinden. Van daaruit leven, geeft innerlijke kracht en een positieve kijk op de toekomst.

Voor informatie/opgave kijk op www.lacorpa.nl of bel 06-12476026