Bericht

LichtKunstGouda zoekt enthousiaste surveillanten!

Geplaatst op 24 november 2017, 07:27 uur

Zin om te surveilleren bij LichtKunstGouda? Meld je nu aan! De Firma Van Drie zoekt jou! Van 14 tot en met 29 december is er voor de zesde keer LichtkunstGouda. Wij zijn open ’s avonds tussen 17.00 en 21.00 uur en tijdens Gouda bij Kaarslicht op 15 december tussen14.00 en 22.00 uur.

In deze 6e editie presenteert kunststichting Firma van Drie voor haar 10-jarig jubileum dit jaar 10 lichtkunstwerken en installaties met het thema ‘X-treem’. Na uitsluitend wit in 2016, worden in deze editie extreem veel kleur en andere extremiteiten in lichtkunst getoond. Lichtkunst vindt plaats op 3 locaties: de Jeruzalemkapel met schoolmeesterswoning (Jeruzalemstraat 11), het pand van de Firma Van Drie (Achter de Kerk 13) en aangrenzende tuin van Museum Gouda. Kijk voor informatie op www.firmavandrie.nl/lichtkunstgouda.
Daar vind je het programma en een Youtube-films van de vorige edities.

LichtKunstGouda ontvangt elk jaar enkele duizenden bezoekers. Om dat ook dit jaar weer tot een succes te maken zoeken we vrijwilligers die bezoekers vertellen over de expositie en zorgen voor de veiligheid van de bezoekers en de kunstwerken. Elke avond hebben we ca. zes mensen nodig. Vooral op vrijdag 15 december tijdens Gouda bij Kaarslicht hebben extra surveillanten nodig! Maandag 19 en 25 december zijn we gesloten.

Alle surveillanten krijgen vooraf een rondleiding langs de werken én instructie over de avond. Dus geen zorgen, ook als je nog nooit zoiets hebt gedaan ben je van harte welkom!

Aan het begin van de avond eten we met elkaar een vegetarische warme maaltijd die bereid wordt door onze huiskok Anita Poot.

Aanmelden
Als je mee wilt doen, of een vraag hebt, kun je een mail sturen naar Laura Pastoor: coordinator@firmavandrie.nl. Geef in ieder geval je naam en telefoonnummer en de datum op (meerdere dagen mag uiteraard ook) waarop je beschikbaar bent! Voor 15 december kun je je ook voor een dagdeel opgeven, middag of avond.


Illustration
Lichtkunstwerk 'Phyllotaxis' van Joris Strijbos en Daan Johan
Deel dit: