Bericht

Kreta, het bloemeneiland - Lezing bij Groei&Bloei Gouda door Wiert Nieuman

Geplaatst op 14 maart 2018, 09:00 uur

Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op woensdagavond 28 maart a.s. om 20.30 uur naar gebouw ‘De Driestar-Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2, zaal 0.31 in Gouda voor de lezing van Wiert Nieuman over het bloemeneiland Kreta.

Kreta, het eiland van zonaanbidders, archeologen en, in april en mei , een overdadig bloemenfestijn. Voor plantenliefhebbers is het een niet te versmaden “hotspot”. Wiert Nieuman neemt u mee op een bloemensafari en kunt u genieten van onvoorstelbare orchideeën en cyclamen en aan de iris verwante planten. De beelden zijn door de heer Nieuman gemaakt tijdens een reis over het eiland, zijn geoefend oog legt de schoonheid en diversiteit van de fauna vast waarbij hij vertelt over de bijzonderheden van de planten maar ook van de natuur en de bevolking van dit bijzondere eiland.

 

Deze lezing is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet-leden betalen een entree van €5,00. Alle bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’.

Meer informatie over deze activiteit vindt u op gouda.groei.nl

Illustration
 
Deel dit: