Bericht

Mijn slappe komedie voor vier personen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt

Geplaatst op 28 mei 2018, 13:34 uur

"Twee Hondjes" is terug... en hoe! Na Maria Stuart weer eens een komedie, maar wel met heel scherpe randjes. Daar is "Twee Hondjes" goed in. De groep is ook goed in het vinden van een verrassende plek om een voorstelling te spelen. Dit keer: De Brouwloods op GoudAsfalt.

Een kleine voorstelling (qua tijdsduur en podium) in een kleine ruimte, maar met 8 spelers. Naast de harde kern, Nelie Gerritsen en Cora Pol, spelen dit keer Jan Gerritsen en Jan Hogendoorn twee belangrijke rollen. En dit keer ook 4 jonge debutanten: Mieke van den Boogaart, Emmely Kokshoorn, Julian Jansen en Conré Aantjes. Voor jonge spelers is het werken in een project vaak leuker dan meteen lid moeten worden van een vereniging.

En waar gaat het over?

Louise en Ben zijn een gescheiden koppel. Ze besluiten om, samen met hun nieuwe partners, in een restaurant af te spreken om het over de verdeling van de laatste spullen te hebben. Wanneer Ben erop staat dat het onderwerp ‘caravan’ pas aan tafel ter sprake mag komen, lijkt een gezamenlijk, gezellig gesprekje meer op een wandeling in een mijnenveld. En daarbij komt ook nog dat het personeel van het restaurant absoluut niet kan garanderen òf er wel een tafel vrijkomt. 

Al is de titel lang... na een uur heeft 'Twee Hondjes" de vinger op de zere plekken gelegd en de twee koppels gefileerd.

De voorstellingen zijn op 15-16-17 en 21 juni en beginnen om 20.30

Illustration
 
Deel dit: