Bericht

Zaterdag 23 juni A Rocha Kortste Nachtvertellingen met Ruud Broekhuizen

Geplaatst op 17 juni 2018, 23:14 uur

Op 23 juni organiseert A Rocha Groene Hart naar de Kortste Nachtvertellingen in het prachtige natuurgebied de Stolwijkse Boezem bij Gouderak. Voormalig stadsdichter Ruud Broekhuizen  zal zijn medewerking verlenen. Deze vierde editie is een heel gevarieerd programma samengesteld.

Verschillende vertellers zullen verhalen, gedichten en liederen ten gehore brengen rondom de vuurkorf. Onder hen – en daar zijn we trots op-  de al genoemde voormalige stadsdichter van Gouda, Ruud Broekhuizen. Hij is programmamaker bij de KRO-NCRV en zal zijn verhaal afwisselen met gedichten. Natuur en cultuur gaan op deze avond hand in hand! Wees van harte welkom!

De avond in de Stolwijkse Boezem bij Gouderak aan de Lange Tiendweg start om 21.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Een keer per jaar mogen verleend midden van het stille groen het Zuid-Hollands Landschap toestemming om op deze bijzondere plek dit verhalenfestijn te organiseren. Op andere dagen van het jaar onderhouden we dit gebied. Voor drinken met wat lekkers wordt gezorgd. Neem zelf een kussen mee, een fleece deken of plaid tegen opkomende kou en een glas voor het drinken. Als de weersvoorspellingen slecht zijn, krijg je uiterlijk zaterdagochtend een afmeldingsbericht. Meld je aan op groene.hart@arocha.org De kosten van de vertelavond zijn drie euro.

Kom zoveel mogelijk met de fiets. Parkeren bij de Boezem is niet toegestaan. De auto kan geparkeerd worden op de Groene Wetering in Gouderak, dat vlakbij het gebied ligt. Loop over de Snippejagerskade (fietspad) de polder in en sla bij de kruising rechtsaf de Lange Tiendweg op. De Stolwijkse Boezem (51.976053, 4.685001) ligt dan aan de linkerkant. De wandeling duurt circa tien minuten.

 

Illustration
 
Deel dit: