Bericht

Donatie van schilderclub GouwePalet voor Kinderboerderij

Geplaatst op 5 oktober 2018, 07:49 uur

Tijdens dierendag heeft schilderclub Het GouwePalet op feestelijk wijze een cheque voor 600 euro aan het bestuur van Kinderboerderij De Goudse Hofsteden overhandigd. Leden van het GouwePalet komen af en toe graag op de kinderboerderij om daar te tekenen en schilderen en dragen deze mooie plek een warm hart toe. Een aantal van hen heeft zich met name het lot van de bijen aangetrokken, want zoals bekend is, gaat het slecht met de bijen in Nederland.

Onder het motto ‘’Bloemen houden van mensen én van bijen’’, heeft Het GouwePalet daarom tijdens haar expositie 'Bloemenpracht' in augustus in de Agnietenkapel een actie gehouden voor de Bijen- en vlindertuin van de kinderboerderij. Leden hebben extra schilderijen ter beschikking gesteld voor de verkoop aan bezoekers van de expositie en daarnaast is er ook honing verkocht. De opbrengst van beiden komt ten goede aan de Kinderboerderij.

U kunt ook de kinderboerderij steunen. Al voor een bedrag van 20 euro per jaar bent u donateur! 

Illustration
John van der Windt, bestuurslid van de Kinderboerderij ontvangt van het GouwePalet de cheque voor 600 euro. Vlnr: Jan Korstanje en Gerard Rietbergen van het GouwePalet, John van der Windt en Pikie Albrecht van de kinderboerderij De Goudse Hofsteden. (Foto: Jan van Elferen)
Deel dit: