Bericht

Kent u een Goudse Ster die een Jeugdlintje verdient?

Geplaatst op 9 september 2019, 11:35 uur

Kent u jongeren die iets bijzonders hebben gedaan voor de maatschappij? Zich belangeloos inzetten voor hun vereniging? Of die zich inzetten voor anderen? Dan verdienen zij misschien een lintje! Tot 1 oktober kunt u Goudse jongeren tot en met 23 jaar voordragen voor een Goudse Ster.

Goudse Ster
De gemeente Gouda is trots op jonge inwoners die een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen. Deze jongeren verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Denk hierbij aan jongeren die zich inzetten voor een goed doel, lastige onderwerpen bespreekbaar maken voor anderen of een bijzondere prestatie hebben geleverd. Vorig jaar ontvingen jongeren een Goudse ster voor inzet bij de sportclub bij verschillende activiteiten, hulp bij huiswerkbegeleiding of meehelpen bij de Goudse Weekendschool.

De burgemeester reikt jaarlijks maximaal tien Goudse Sterren uit. De uitreiking vindt plaats in november rondom de dag van de Rechten van het Kind, in het Oude Stadhuys van Gouda. Dit jaar is dat op vrijdag 15 november 2019.

Aanmelden tot 1 oktober
Iedereen kan tot 1 oktober een kandidaat voordragen via het officiële voordrachtformulier. U vindt het formulier op de website www.gouda.nl/jeugdlintje. Een deskundige jury beoordeelt de aanvragen.

Illustration
 
Deel dit: