Bericht

Molens ’t Slot en Mallemolen weer open voor bezoek!

Geplaatst op 18 juni 2020, 20:08 uur , door Webteam Gouda Bruist

Net zoals musea en attracties heeft de Vereniging van Goudse molenaars de afgelopen tijd, vanwege Covid-19 maatregelen, de deuren van de molens ’t Slot en Mallemolen dicht moeten houden voor publiek. Opgelucht laat de Vereniging van Goudse molenaars weten dat molens ’t Slot en Mallemolen vanaf 13 juni 2020 weer geopend zullen zijn voor publiek op zaterdagen tussen 11 en 15 uur. Wel gaat uw komende bezoek gepaard met enkele Covid-19 maatregelen.
Zo is vrije inloop niet meer mogelijk, maar is er tussen 11 en 15 uur op elk half uur, een bezoek mogelijk met max. 4 personen tegelijkertijd. Voor een bezoek kunt u zicht ter plaatse bij de molen inschrijven of via de website van de
Vereniging van Goudse Molenaars www.goudsemolens.nl.

Tijdens het bezoek wordt er nadrukkelijk gevraagd om 1,5 meter afstand te houden van elkaar en
om geen zaken in de molen aan te raken. Om de hygiëne tijdens elk bezoek te waarborgen moeten bezoeker voor en na het bezoek bij de molen de handen wassen en zal de dienstdoende molenaar tussen elk bezoek de trapleuningen etc schoonmaken.
De Vereniging van Goudse Molenaars gaat ervan uit hiermee de komende periode een veilig bezoek mogelijk te kunnen maken voor de bewoners van Gouda en de hopelijk vele toeristen die onze mooie Goudse stad weer zullen bezoeken.