Update

Actie Lief & Leed Gouda is gestart!

Geplaatst op 13 juli 2020, 21:35 uur
Project volgens planning

We zijn gestart! Op vrijdag 10 juli kregen de gangmakers van de straten hun Lief & Leedpotje en startpakket uit handen van wethouder Corine Dijkstra.
Ireen van der Lem van stichting Opzoomermee vertelt dat Rotterdam, waar het in 2013 allemaal is gestart, inmiddels 900 Lief & Leedstraten zijn. In Gouda staan we met 24 straten nog aan het begin (zie kaart). Doel is om dit geleidelijk te laten groeien.

De aanwezige gangmakers zijn enthousiast om elkaar te leren kennen. We gaan met elkaar op ontdekkingstocht en ideeën en ervaringen uitwisselen.
Wethouder Corine Dijkstra is blij met zoveel initiatief vanuit bewoners zelf. De gemeente kan faciliteren maar bewoners kunnen het verschil maken.
Troubadichter Bart en/of Cornelis zorgt voor een vrolijke noot met zijn optreden en vertaling van ‘Always look at the bright side of Life’ (zie ook You Tube filmpje).

Peterpaul Kloosterman bedankt namens Stichting Gouda Bruist de sponsors van dit project: Goudapot, Stichting Dient Elkaar Met Blijdschap, Gemeente Gouda en Mozaïek Wonen.

Deel dit: