Bericht

Enthousiastelingen gezocht om leuke workshops te geven

Geplaatst op 11 februari 2021, 17:40 uur

8 Maart is het internationale vrouwendag, helaas kunnen we het dit jaar niet groots vieren zoals we dat zouden willen. Daarom hebben we een alternatief bedacht om elkaar toch te ontmoeten. We zouden het leuk vinden als vrouwen digitaal met elkaar in contact kunnen komen doormiddel van een workshop of een lezing.

Wij zoeken jou! Kun jij vrouwen verbinden? Heb jij iets leuks of interessants te brengen dat vrouwen nog meer in hun kracht brengt of wil  je online een workshop geven om gewoon lekker bezig te zijn en even te ontspannen in deze ingewikkelde tijden dan zijn we op zoek naar jou!

Je hoeft niet perse een professional te zijn om een workshop of een lezing te geven maar kun je enthousiast vertellen over je passie dan ben je ook van harte welkom. Heb je een bedrijf en heb je vrouwen iets te bieden laat ze dan kennis laten maken met jouw bedrijf.

Waar kun je zoal aan denken; kookworkshop, sieraden maken, uiterlijke verzorging, hoe start je een eigen bedrijf, mindfullness, huiselijk geweld etc. De workshops zullen worden gegeven in de week voor vrouwendag van 1 tot 8 maart.

Meld je aan en vertel ons wat je te bieden hebt:

Hoe lang het duurt de workshop?
Welk tijdstip en dag wordt de workshop/lezing gegeven,
Wat de deelnemers nodig hebben om aan de workshop mee te doen,
Wat is het maximaal aantal deelnemers wat kan deelnemen aan de cursus 

opgeven kan op achtmaart@gmail.com of 06-40281883

Illustration
 
Deel dit: