Bericht

Update enthousiastelingen gezocht om leuke workshops te geven

Geplaatst op 18 februari 2021, 19:52 uur , door Manon Vonk

Vorige week is er een oproep geplaatst om voor vrouwendag online lezingen of een workshop. Inmiddels wordt er druk aan de weg getimmerd om een mooi programma samen te stellen. We streven naar een mooi aanbod van ontspanning tot bespreekbaar maken van verschillende problematieken. Inmiddels staan er al twee workshops vast.

Hartini van Rijsel heeft speciaal voor deze dag een workshop ontwikkeld Vrouw en impACT.  Het is een interactieve online workshop voor vrouwen. Wil jij beter leren omgaan met lastige gevoelens en niet-helpende gedachten in deze onrustige tijden? Schrijf je dan in voor de online workshop! Wanneer? Donderdag 4 maart 2021, 20:00-21:00u  Mail: info@hartini.nl

Ervaringsdeskundige Renate Visser zal voor stichting Kernkracht de workshop KernKrachtige vrouwen geven. Zij zal je tips geven om een negatieve levens ervaring om te draaien naar een ervaring waar je kracht uit kan putten. Wil jij ook op een andere manier naar je levens ervaring gaan kijken schrijf je dan in voor haar workshop.
Wanneer? Vrijdag 5 Maart 2021, 13.00-14.30 Mail: renate@kernkracht.nl

Wil je zelf ook een workshop geven of ken je iemand die iets leuks te brengen heeft kijk dan nog even op de vorige post.

https://goudabruist.nl/message/56168/enthousiastelingen-gezocht-om-leuke-workshops-te-geven-

opgeven kan op achtmaart@gmail.com of 06-40281883