Update

Project-update bij Paasontbijt voor je deur

Geplaatst op 8 april 2021, 23:18 uur , door Arie Jan van de Wetering

Regen, kou, sneeuw en wind. En toch zoekt de Gouwenaar mogelijkheden om elkaar een paashart onder de riem te steken. Voor de deur, in een parkeergarage, in een schuur, op straat, langs de deuren. Overal kleine ontmoetingen op afstand en heerlijke broodjes van 't Stoepje, gesponsord door de Goudse Binnenstad Ondernemers! 

Er kwamen veel mooie reacties zoals deze:
Oh wat was het koud vanmorgen!
We hadden er een hard hoofd in, maar om half 12 was het droog en zelfs even zonnig!! Na een intensieve paas- eierzoektocht door de 15 kids uit onze poort, hebben we genoten van de lekkere broodjes! Vooral heel fijn was dat we weer even een contact moment met elkaar hadden! Bedankt voor het leuke, positieve initiatief!

De riddder van Catsweg /Bloemendaalseweg werd een steeds kleiner clubje gezien het weer maar de bikkels bleven komen. Snel een tafel onder het fietsenhok geïmproviseerd gezien de neerslag.
Een gezellige tijd met elkaar en de kinderen gingen paaseitjes zoeken :-)
Chapeau aan de organisatie en de bikkels die vroeg in de ochtend voor al het lekkers gezorgd en bezorgd hebben! 

Wij hebben het gebeuren wegens slechte weersomstandigheden helaas moeten cancellen. De broodjes hebben we rondgebracht bij iedereen, wat toch even een korte ontmoeting bracht. Er zijn ideeen om misschien met 2e Pinksterdag het nog eens te proberen. De broodjes waren erg lekker. We vonden het een mooi verzorgd ontbijt. 
Ik denk dat we volgend jaar zeker een kijkje gaan nemen op de markt! Dank voor alle moeite en het leuke initiatief.

Zelfs als mensen het afbliezen ontstonden er toch nieuwe plannen of waren er kleine ontmoetingen.

Samen maken we de stad, volgend jaar weer op de Markt! Dat wordt een feestje...

Paasontbijt op Woudestein
Ericalaan
IJssellaan