Bericht

Help 1 mei mee met een frisse start voor de Binnenstad!

Geplaatst op 19 april 2021, 12:36 uur

Op zaterdag 1 mei gaan vrijwilligers de binnenstad een opfrisbeurt geven. Iedereen is welkom om twee uurtjes mee te helpen.
Het is een zware tijd voor de binnenstad en haar ondernemers. Winkels, terrassen en bezienswaardigheden mogen hopelijk binnenkort weer open. Ondernemers zijn er klaar voor, maar de buitenruimte van de binnenstad kan wel een opfrisbeurt gebruiken. De winkeliers en horeca verdienen het om met een frisse start een schoner en zonniger seizoen in te gaan.

Help daarom op 1 mei met vuil prikken, onkruid weghalen, bloembakken vullen, vlaggen ophangen, ramen zemen of poetsen. Alle bewoners van Gouda en ook de kinderen zijn van harte welkom. Het wordt een gezellige en vrolijke actie en natuurlijk gebeurt alles coronaproof. 

De actie Frisse start voor de Binnenstad is een initiatief van de SOG in samenwerking met Gouda Bruist in de serie Lichtpuntjes Gouda. 

De opfrisactie is op zaterdag 1 mei van 10.00 - 12.00 uur en/of van 14.00 - 16.00 uur. Kom naar de hoek Turfmarkt/Kleiweg bij de mozaïekbank. Neem werkhandschoenen, bezem, afvalgrijper, emmer of ander gereedschap mee. Meld je bij voorkeur aan via het online formulier maar je kunt ook spontaan komen.

Illustration
 
Documenten

Deel dit: