Update

Update bij Doorgeefboek 'Hoe gaan we dit uitleggen', onze toekomst op een steeds warmere aarde.

Geplaatst op 8 mei 2021, 13:34 uur
Project afgerond

Tussenstand Doorgeefboek 'Hoe gaan we dit uitleggen': Ruim 500 lezers!

Mijlpaal! Eind 2019 ben ik het initiatief van het Doorgeefboek gestart: lezen en doorgeven van het klimaatboek ‘Hoe gaan we dit uitleggen, onze toekomst op een steeds warmere aarde’ geschreven door Jelmer Mommers. Door heel Nederland doen inmiddels meer dan 500 mensen mee met dit project. Er zijn ruim 50 papieren en digitale boeken in omloop. 

 

Lezersbijeenkomst

Het is de bedoeling dit initiatief af te sluiten met een lezersbijeenkomst, om met elkaar - en de schrijver van het boek - in gesprek te gaan over dit onderwerp. Helaas is corona nog steeds onder ons en blijft het onduidelijk wanneer bijeenkomsten voor grotere groepen weer kunnen plaatsvinden. Maar ieder nadeel heeft z’n voordeel: totdat samenkomsten weer mogelijk zijn loopt dit project gewoon door, hierdoor bereiken we des te meer lezers. Dus op naar de 600!

 

Goudse Schouwburg

Voor de lezersbijeenkomst ben ik opzoek naar een geschikte locatie. Dit zal hoogstwaarschijnlijk eind 2021 plaatsvinden in de grote zaal van de Goudse Schouwburg. Alle lezers zijn hierbij welkom. 

 

Interesse in papieren of digitaal boek?

Wil je ook graag meedoen met dit iniatief, laat mij dat dan weten. Ik kan je op de reservelijst zetten voor een papieren boek, of ik kan een e-book of een luisterboek toesturen. Wat ons tijdens de lezersbijeenkomst in ieder geval verbindt, is dat we gezamenlijk het klimaatboek hebben gelezen.

 

Gezonde groeten uit het Groene Hart,

Peggy Munnikhuis

 

Deel dit: