Update

Project-update bij Lief & Leed – actie Blije Buren

1 september 2021, 11:42 uur
profile picture
Heleen van Praag

Verkiezing Liefste Straat van Gouda

Is jouw straat de liefste van héél Gouda? Donderdag 18 november weten we het, want dan vindt de verkiezing plaats. Tot 1 november kun je je opgeven en maak je kans op een heerlijke prijs: ijs van David’s Gelato voor de hele straat, een straatbord met ‘Liefste Straat van Gouda 2021’ en positieve aandacht voor jouw straat. 

Maar wat is eigenlijk de liefste straat? Dit is de straat waar iedereen zich welkom voelt, waar buren naar elkaar omkijken en waar het fijn is om te wonen!
 
De Liefste Straat Gouda wordt georganiseerd door Gouda Bruist, en is gekoppeld aan het Lief&Leedstratenproject. Heleen van Praag, één van de aanjagers, is enthousiast: ‘We hopen dat mensen door deze actie op een positieve manier naar hun straat kijken en kansen gaan zien om een leukere straat en buurt te krijgen. Dat wil toch iedereen?’ De leukste drie straten worden geselecteerd door onafhankelijke juryleden, waarna deze straten de kans krijgen zich van hun beste kant te laten zien. Alle Goudse Gangmakers stemmen daarna voor De Liefste Straat van Gouda. 
 
Om mee te kunnen doen aan deze verkiezing, moet je gangmaker zijn in jouw buurt en daarmee onderdeel worden van het Lief&Leedstratenproject. Gouda telt al ruim 70 Lief&Leedstraten en méér dan 100 gangmakers. Wil jij meedoen aan De Liefste Straat, word dan ook gangmaker in jouw straat of buurt. 

Klik op de link voor meer informatie of open de bijlage bij dit bericht.

2 reacties

John van den Hout-Sachs

Ik wil wel als gangmaker deelnemen aan dit project voor het Crabethpark
28-apr-2020 16:09

Peterpaul Kloosterman

Ha John, wat leuk dat je als gangmaker aan de slag wilt!
28-apr-2020 17:33

Lara Lange

Staat de straat 'Raam' hier al voor aangemeld?
7-jun-2020 10:50

Peterpaul Kloosterman

Staat er nog niet op maar de Raam is lang. Dus wees welkom om je op te geven!
7-jun-2020 14:42
Wil je reageren? Meld je dan aan.