Update

Update bij Doorgeefboek 'Hoe gaan we dit uitleggen', onze toekomst op een steeds warmere aarde.

Geplaatst op 23 september 2021, 14:31 uur

Datum Klimaatbijeenkomst voor alle lezers is bekend: zondagmiddag 12 december van dit jaar! 
De bijeenkomst vindt plaats in de Grote zaal van de Goudse Schouwburg. Doel van de bijeenkomst: Geïnspireerd raken door de mogelijkheden die er zijn om de klimaatverandering aan te pakken. Vol ideeën de deur uit!

Programma

  • Presentatie van Jelmer Mommers schrijver van het klimaatboek. Over wat er allemaal is gebeurd m.b.t. klimaatverandering in de twee jaar na het schrijven van zijn boek. 
  • Presentatie van Marjan Minnesma directeur van Urgenda. Over haar visie en actieplannen om de energietransitie te versnellen, en in het nieuws geweest met de klimaatzaak tegen de Nederlandse Staat. 
  • Presentatie van Lucas de Man van Stichting Nieuwe Helden. Betrokken bij projecten als ‘Circular & Biobased Building’ en ‘Design by Nature’. Over de mogelijkheden van de natuur om een nieuwe, duurzame wereld vorm te geven. Door gebruik te maken van ondermeer eieren, popcorn, paddenstoelen, zeewier, bacteriën en schimmels. Met wanden van hennep,  LP’s van bloed en stoelen van poep!
  • Verschillende korte pitches op het gebied van duurzaamheid over onderwerpen als een voedselbos, een energiecoöperatie, verbindende communicatie of een presentatie over duurzaamheid in het onderwijs. 
    Vragen vanuit de zaal aan alle sprekers zijn mogelijk.
  • Napraten in de foyer. Met de mogelijkheid om verder in gesprek gaan met de sprekers.
    De bijeenkomst is van 13.00 -15.15 (inclusief pauze). Napraten is van 15.15 – 17.00.

Bijna 700 lezers! 
Inmiddels doen bijna 700 lezers door heel Nederland mee met dit initiatief. Op naar de 800! 

Meer lezers voor het boek?
Mochten er nog geïnteresseerden zijn in jullie omgeving, laat het mij weten via peggymunnikhuis@12move.nl.  Ik stuur diegene dan een papier, e-book of luisterboek toe. 

Toegang
Toegang is gratis. Voorwaarde toegang: lezen van het klimaatboek! 

Uitnodiging
De definitieve uitnodiging voor de klimaatbijeenkomst wordt begin oktober verzonden. 
Lezers kunnen zich dan aanmelden waarna het toegangsbewijs wordt toegezonden. Vanzelfsprekend wordt deze bijeenkomst georganiseerd geheel volgens de dan geldende corona toegangsvoorschriften. Meer hierover in de definitieve uitnodiging.

 

Gezonde groeten uit het Groene Hart,

Peggy Munnikhuis

 

Deel dit: