Bericht

Help mee en bestel jouw fotoboek Kijk op Straat

Geplaatst op 24 februari 2022, 18:10 uur
Illustration

Bestel voor 1 april 2022 jouw boek voor maar 25 euro (na 1 april € 32,50). Het Fotoboek Kijk op Straat is een eenmalige en unieke uitgave voor de viering Gouda750.

De oplage bestaat uit 750 genummerde exemplaren. Het boek geeft in 300 pagina's een uniek beeld van alle straten in Gouda anno 2022 onder het motto Geef Gouda door!

Over het boek:

Soms grappig, soms ontroerend, soms verrassend, soms intiem en soms gewoon heel mooi. Maar vooral is dit boek heel herkenbaar, want dit boek zijn wij, Gouwenaars. Kijk op Straat geeft een beeld van hoe wij nu leven, van onze snuisterijen in de vensterbank tot de reclameborden in de winkelstraat. 

In Kijk op Straat vind je alle straten van de stad, vastgelegd door het oog van 48 fotografen. De toeristische plekken kennen we wel, maar daar wonen wij niet. Het gaat in dit boek om onze gewoontes in onze leefomgeving; onze voetafdruk. Zo vertelt Kijk op Straat het verhaal van de geëvolueerde middeleeuwse stad met de bewoners in de hoofdrol. Een historisch ‘document’ voor Gouda en alle hoofdrolspelers samen.

 
 


Deel dit: