Bericht

ReAttach therapie: betaal wat je het waard vindt

Geplaatst op 9 april 2022, 09:59 uur
Illustration

Wil je meer rust ervaren? Wil je het conflict tussen hoofd en hart nu eens echt oplossen? Zaken uit het verleden loslaten? Wil je je verbinden met wat er dieper in jezelf leeft? ReAttach therapie kan je helpen.

ReAtttach is een niet-belastende, effectieve vorm van therapie, die zich richt op het optimaliseren van stress- en emotieregulatie. ReAttach bevat de werkzame elementen van onder andere EMDR en hypnotherapie. Aan de hand van denk-opdrachten maak je verbinding met wat er dieper in je leeft, je verlangen, je kwetsingen, je kracht. Het is niet nodig om veel over het probleem te praten.  Meestal zijn 5 sessies voldoende om verandering te realiseren. Hoe ReAttach voor jou werkt moet je ervaren, hopelijk geeft bijgevoegde folder wel een idee.

Rondom Pasen 2022 kun je je aanmelden van een speciaal aanbod voor het ReAttach-traject. Na intake en eerste sessie (voor slechts € 20,00) beslis je of je gebruik wilt maken van het aanbod van 4 vervolgsessies. Daarvoor betaal wat je het waard vindt, met een minimum van € 15,00 per sessie.

Aanbod is geldig van 11 t/m 20 april 2022, vermeld Paasaanbieding-2022.


Deel dit: