Update

Project-update bij Lief & Leed – actie Blije Buren

Geplaatst op 23 juni 2022, 08:57 uur
Illustration

Afgelopen maandag vierden we Lief & Leed met gangmakers op GOUDasfalt met een Gangmakers Borrel Light.
'Inmiddels telt Gouda al zo'n 90 Lief & Leedstraten en meer dan 150 gangmakers', vertelt Heleen. Op GOUDasfalt zijn we deze avond met zo'n 30 gangmakers samen. Ook vertelt Heleen over de afgelopen maanden en het buurbloemetje, een leuke wervingsactie voor in buurtjes. Rosemarie, één van de deelnemers van het buurtverbinderstraject, vult haar aan met haar ervaringen met dit traject. We zijn erg positief over alle ontwikkelingen. 

Na de update en informatie is het tijd voor wat uitwisseling. Hiervoor gebruiken we de werkvorm 'over de streep'. Ken je die? Je stapt over de streep als je bijvoorbeeld iets moois te vertellen had als gangmaker. Arie Jan stelde de vragen en zo kwamen we met elkaar in gesprek en wisselden ervaringen uit. Altijd goed om elkaars verhaal te horen.

Als laatste het toetje met Peterpaul: de rondleiding over GOUDasfalt. Want naast het theater dat nu draait op het terrein speelt er zich van alles af. Hoe leuk is dat!

Volgend seizoen (vanaf september) starten we wederom met een grote gangmakers Happening, vol inspiratie en nieuws. Want de boel ontwikkelt zich lekker door. Dank aan alle gangmakers uit heel Gouda voor het delen van hun hart voor de stad!

Deel dit: