Bericht

Grafiek 2022: uitnodiging aan grafici voor expositie bij Firma Van Drie

Geplaatst op 8 augustus 2022, 14:17 uur
Illustration

Van woensdag 21 sept t/m zondag 16 okt 2022 wordt er bij Firma Van Drie een grafiek tentoonstelling georganiseerd rondom het thema ‘Ontmoeten’. Deze tentoonstelling maakt deel uit van de landelijke manifestatie Grafiek2022. Grafici zowel binnen als buiten de Firma Van Drie worden uitgenodigd om zich aan te melden. 

Via de manifestatie wordt grafiek aangeboden in musea, galeries en werkplaatsen, bij kunstenaars en kunstcentra. Er worden tentoonstellingen, lezingen, demonstraties en workshops georganiseerd. Grafiek heeft als kunstvorm een grote reikwijdte in uitingen: van ambachtelijke technieken tot hedendaagse cross overs, combinaties met andere technieken, uitvindingen van nieuwe drukmethodes, de variatie is enorm. 

Thema
Het thema voor Grafiek2022 dient ter inspiratie en mag breed worden geïnterpreteerd. ‘Ontmoeten’ roept associaties op met samenkomen, samenzijn, samenwerken, verbinden, treffen, begroeten, naar elkaar toe bewegen, of betrokkenheid. Het kan uitdrukking geven aan de relatie tot de natuur, andere culturen, andere kunstvormen – of het hele schouwtoneel. Website https://www.grafein.nl/grafiek2022/

Meer informatie en aanmelden (tot uiterlijk 21 augustus) bij Karin Winkel: k.winkk1@gmail.com
Vermeld welk soort werk je zou willen tentoonstellen en de relatie tot het thema. 
 

Deel dit: