Bericht

Nico Dijkshoorn, Roos Blufpand, Tamara van Esch en meer naar huiskamer

Geplaatst op 22 november 2022, 18:08 uur
Illustration

Gouwenaren Marcel Kamphuis en Nikki Smits openen maandelijks hun deuren voor buurtbewoners en muziekliefhebbers tijdens een huiskamerconcert. Vanaf 2022 zal er maandelijks op woensdag een huiskamerconcert bij hun thuis worden georganiseerd aan de
IJssellaan in Gouda. Met 4 januari Laura Sjin en Boter bij de Vis, 22 februari Tamara van Esch en Asmae Amaddaou, 29 maart Roos Blufpand en LUCAS en 12 april Nico Dijkshoorn en So-fi.

"Door de intieme setting zitten de muzikanten en het publiek praktisch bij elkaar op schoot en kan niemand zich verschuilen achter een microfoon of in een donkere zaal. De knusse en gezellige huiskamersfeer zorgt ervoor dat muzikanten hun kwetsbaarheid durven te tonen, en krijgt het publiek de mogelijkheid tot persoonlijke interactie", aldus Marcel Kamphuis. Het programma varieert van opkomende Goudse talenten tot landelijk bekende(re) muzieknamen.

Juist in de intieme setting van een huiskamer leer je de muziek écht kennen, verbindt het je met de artiest en leer je tevens nieuwe gelijkgestemde mensen kennen die dezelfde waardering hebben. Tickets 10 euro per event en verkrijg je door te mailen naar mgkamphuis@gmail.com.

Deel dit: