Bericht

Nog twee weken om je aan te melden als act of host voor Gluren bij de Buren

Geplaatst op 28 november 2022, 09:55 uur
Illustration

Tot 18 december hebben lokale acts en gastvrije bewoners nog de kans om zich aan te melden voor huiskamerfestival Gluren bij de Buren. Podiumkunstenaars van alle disciplines en bewoners met knusse of kolossale huizen, en alles daartussenin, kunnen zich inschrijven via www.glurenbijdeburen.nl. 

Verspreid over het hele land zijn er al aanmeldingen binnengekomen van 549 acts en 428 huiskamers. Na 18 december wordt hieruit een veelkleurig programma samengesteld met optredens in alle wijken van Gouda. Deelnemen betekent dat je drie korte optredens van 30 minuten in een huiskamer geeft. Of dat je jouw huiskamer op 5 februari omtovert tot een intiem podium en buurtgenoten verwelkomd bij deze verwarmende aangelegenheid.          

Gluren bij de Buren maakt zich niet alleen hard voor lokale amateurkunst en talentontwikkeling, maar ook voor gezelligheid in de buurt en lage drempels voor ontmoeting. Na twee sobere jaren is het op 5 februari, in 22 gemeenten, eindelijk tijd voor een nieuwe wintereditie van het huiskamersfestival, waaronder de eerste editie in Gouda. Acts en locaties kunnen zich tot en met 18 december aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Meer informatie en aanmelden: www.glurenbijdeburen.nl 

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne in samenwerking met hoofdpartner Kwadraad. Kwadraad is een vernieuwende en ambitieuze organisatie die actief is in tientallen gemeenten in Zuid-Holland en Utrecht-West. Ze begeleiden en ondersteunen mensen bij hun dagelijkse leefproblemen. Denk daarbij aan vragen en problemen op gebied van geld en werk tot gezin en opvoeding.

Algemene informatie

Datum: zondag 5 februari 2023
Tijden: 12:00 - 17:00 uur
Entree: vrijwillige bijdrage gewenst
Website: www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren 2023 vindt plaats in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Assen, Baarn, Beverwijk, Bloemendaal, Delft, Den Haag, Ede, Emmen, Enschede, Gouda, Haarlem, Helmond, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Utrecht, Zeist, Zoetermeer.

Deel dit: