Bericht

Beoordelaar worden bij GoudApot?

Geplaatst op 1 december 2022, 11:23 uur
Illustration

Stichting GoudApot steunt kleine en grote initiatieven van Gouwenaren die de straat, de wijk of onze stad mooier, leuker of gezelliger maken. Wij doen dit door geld en adviezen te verstrekken. Je kunt daarbij denken aan de 75.000 bloembollen die geplant worden, buurtfeesten, huttenbouw en Zotte Zaterdag. Wij ontvangen daartoe 220.000 Euro van de Gemeente Gouda.

 

GoudApot heeft 25 vrijwilligers met verschillende functies die de aanvragen in ontvangst nemen, een beoordeling geven: niet, gedeeltelijk of geheel toekennen. Op onze website www.goudapot.nl  staan alle aanvragen en afdoening vermeld. 

De aanvragen bij Goudapot voor financiële ondersteuning van activiteiten worden beoordeeld door een van de vier teams van ongeveer vier beoordelaars, die graag voeling houden met de stad waarin zij wonen. De aanvragen zijn zeer divers waardoor beoordelaars een goed beeld krijgen van burgerinitiatieven. Het beoordelingswerk kan veelal van huis worden gedaan op zelfgekozen tijdstippen. De teams komen in de regel eenmaal per vier weken bij elkaar om de aanvragen te bespreken en besluiten te nemen. 

Wij streven naar een goede afspiegeling van de Goudse bevolking en verwelkomen iedereen die een enthousiaste bijdrage wil leveren. De tijdsbesteding varieert en bedraagt anderhalf tot twee uur per week. Beoordelaars zijn woonachtig in Gouda en al redelijk vertrouwd met onze prachtige stad. 

Vind je het leuk om je steentje bij te dragen aan het mogelijk maken van sociale initiatieven in Gouda, meld je dan aan bij info@goudapot.nl

Illustration
 
Deel dit: